dilluns, 3 de novembre del 2014

Dades 3 de novembre de 2014

El dia ha estat força variable degut al pas d'un front poc actiu que, no obstant, ha deixat ruixats i fins i tot algunes tempestes molt irregulars i que localment han estat fortes, però en la gran majoria de zones no ha arribat a ploure. Aquesta matinada ens arriba un front força actiu, els núvols augmentaran ràpidament i començarà a ploure per ponent, pluja que demà al matí caurà a tot arreu amb quantitats que podrien ser moderades o abundants vora el mar o en zones de muntanya, aclarint demà a la tarda amb una clara baixada de temperatures. En dies posteriors el temps serà més estable, les temperatures de nit seran fredes i suaus de dia, però més baixes que en dies enrere. A finals de setmana es podria tornar a complicar de  valent el temps.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 17 i 22ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 7 i 11ºC, amb vent moderat del sud, humitat elevada i bona visibilitat tret de primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,3ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,1ºC
T. Mínima:   10,0ºC
Precipitació: 7,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   17,6ºC
T. Mínima:    11,5ºC
Precipitació: 0,4 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    17,1ºC
T. Mínima:     12,0ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   21,6ºC
T. Mínima:    10,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  19,5ºC
T. Mínima:   12,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   18,1ºC
T. Mínima:     11,7ºC
Precipitació:  0,6 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada