diumenge, 14 d’octubre del 2012

Fotografies de la setmana (8 a 14 d'octubre de 2012)

Dilluns 8 d'octubre: arrel de les pluges tant importants i generoses del dia 29 de setembre, torna la vida amb força..


Dimarts 9 d'octubre: El temps aquell dia va ser ben serè, gairebé sense núvols i molt tranquil. Com a mostra, aquesta imatge feta des de Conill en direcció nord, molt bona visibilitat






Dimecres 10 d'octubre: el temps guanya en inestabilitat i es produeixen ruixats irregulars. Tal i com es veu en aquesta imatge presa des de Calaf, hi ha intervals de núvols alts, mitjos i baixos amb aspecte de cel caòtic.


Dijous 11 d'octubre: segueix el temps inestable amb ruixats moderats a molts llocs, sobretot al matí. En aquesta imatge feta des dels plans de Conill es veu la nuvolositat de la tarda un cop ja s'havien retirat les precipitacions, amb ambient fresc i humit.


Divendres 12 d'octubre: un dia més, el temps segueix inestable i es produeixen tempestes, algunes d'elles fortes i amb quantitats d'aigua importants. En la imatge es poden veure núvols de tempesta que descarregaven a la tarda a la zona del Pirineu occidental.





Dissabte 13 d'octubre: el matí comença amb núvols de tota mena a Calaf, i un ambient humit i fresc, propi de la tardor..





Diumenge 14: dia amb intervals de núvols sobretot a la tarda, en que ha plogut lleugerament. Al matí els primers núvols alts que precedien l'arribada del front es mostraven amb dissenys ben espectaculars.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada