dijous, 25 d’octubre del 2012

Dades 25 d'octubre de 2012

Avui el dia ja ha estat força tapat des de primera hora, amb pluges febles a moderades que han anat caient des de mig matí i que, excepte alguns moments a la tarda, han caigut de forma ininterrompuda fins al vespre. Tot plegat està provocat per la pertorbació atlàntica que hi ha situada a l'oest dela península i que ens envia diverses línies frontals, amb pluges que es reparteixen sobretot pel centre i ponent del país. Aquesta nit i bona part de demà les pluges aniran caient, moderades o una mica fortes de forma local, i a partir de demà al vespre les pluges començarien a enretirar-se degut a l'entrada del vent del nord, que bufarà bastant fort entre dissabte i diumenge. Diumenge i dilluns la baixada de temperatures serà molt marcada, fins a 10ºC respecte les temperatures actuals i amb ambient de ple hivern. Posteriorment sembla que continuaria l'ambient insegur.

Les temperatures màximes d'avui han baixat clarament respecte a les d'ahir, i s'han assolit valors entre els 12 i 16ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 i 13ºC, amb molta uniformitat tèrmica arreu degut a la nuvolositat i la humitat. El vent ha bufat fluix tot el dia del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 14,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 10,8 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 10,5ºC
Precipitació: 12,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 22,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 6,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 14,7 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, boirina, rosada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada