dijous, 18 d’octubre del 2012

Dades 18 d'octubre de 2012

Avui el temps ja ha canviat, i tot plegat s'ha manifestat amb un cel tapat ja des de primera hora, i amb lleus plugims que han anat caient durant el dia, sovint acompanyats de fang i que han estat una mica més importants al vessant sud pirinenc. La pertorbació atlàntica es va acostant i ens envia una massa d'aire del sud que precedeix a l'arribada pròpiament del front. Per demà la inestabilitat augmentarà i plourà a tot arreu, amb quantitats que seran febles a moderades i aniran caient al llarg del dia. Dissabte hi haurà una petita treva, amb menor inestabilitat i de cara a la tarda i nit de dissabte i matí de diumenge les pluges serien més abundants i de nou generals, per aclarir el temps de cara diumenge a la tarda i nit.

Les temperatures han estat més altes que en dies enrere degut a la massa d'aire càlida del sud que impulsa la pertorbació, i les màximes han assolit valors entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 a 15ºC, amb vent moderat entre el sud i est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,1ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,4ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada