dilluns, 29 d’octubre del 2012

Dades 29 d'octubre de 2012

La situació meteorològica d'avui ha estat dominada pel temps ben estable al matí i amb domini del sol de forma general, per bé que hi ha hagut algunes boires altes fins a mig matí en alguns indrets. Seguim amb el domini de l'anticicló atlàntic mentre comença a acostar-se una pertorbació pel sud i que ens començarà a afectar de cara a demà, amb augment dels núvols i pluges de cara al vespre i nit que no sembla que hagin de ser massa importants a la nostra zona. Posteriorment, de cara a dimecres s'aniria allunyant amb domini del temps més estable fins el cap de setmana que tornaria a canviar amb una nova pertorbació. Les temperatures pujaran de cara als propers dies i seran més suaus, sobretot les mínimes.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat una mica i s'han situat entre els 8 i 15ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i -3ºC, amb vent fluix de nord-oest o encalmat de cara a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada