diumenge, 7 d’octubre del 2012

Fotografies de la setmana (1 al 7 d'octubre de 2012)

Dilluns 1 d'octubre: el temps ha estat estable a tot el país, amb predomini del sol i alguns núvols prims que han anat circulant pel cel. En la imatge, presa des de Calaf en direcció nord-oest, s'aprecia el cel bastant serè amb algunes bandes de cirrus i cirrostratus.


Dimarts 2 d'octubre: continua la mateixa situació, amb cel entaranyinat per bandes de núvols prims, tal i com es veu en aquesta imatge presa des de Calaf en direcció est.


Dimecres 3 d'octubre: segueix l'estabilitat afectant-nos de ple, i el cel es presenta poc núvol, fins i tot menys que en dies enrere, tant sols amb alguns nuvolets poc importants, com ara aquests núvols baixos que es podien veure des dels plans de Conill.


Dijous 4 d'octubre: després d'un matí emboirat, ha quedat una tarda ben serena, tant sols amb quatre núvols molt poc importants en direcció est.


Divendres 5 d'octubre: un dia pràcticament serè, sense gairebé núvols, tal i com mostra aquesta foto de la posta de sol a Calaf.


Dissabte 6 d'octubre: continuen amb temps estable i amb bandes de núvols prims que van desfilant sense portar conseqüències. Imatge presa a la tarda des dels plans de Conill


Diumenge 7 d'octubre: avui hem tingut un matí ben tapat de núvols alts i mitjos i una tarda amb intervals de núvols prims, tal i com es veu en aquesta imatge presa des de Calaf



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada