dijous, 11 d’octubre del 2012

Dades 11 d'octubre de 2012

El temps avui s'ha mostrat força insegur, i tal i com estava previst hi ha hagut força núvols i han caigut ruixats, sobretot a la nit i al matí, amb més sol de cara a la tarda. Les precipitacions s'han degut al pas d'un front fred que ha anat avançant de forma lenta i han afectat la majoria de comarques, sobretot les del sud, amb quantitats no massa importants, puntualment moderades en alguns punts. Per aquesta nit encara podria caure algun xàfec, mentre que per demà el front s'anirà allunyant i entrarà el vent del nord, amb la qual cosa a la nostra zona el cel s'anirà aclarint i desapareixen les possibilitats de pluja, mentre que a l'est del país demà podrien caure nous xàfecs. Dissabte el temps serà tranquil, mentre que de cara a diumenge a la tarda l'acostament d'un nou front podria portar xàfecs sobretot al nord, amb una clara refrescada a principis de la setmana vinent.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat de forma clara i s'han mogut entre els 18 i 23ºC, mentre que les mínimes han estat estables o lleugerament més baixes, amb valors entre els 12 i 15ºC i amb vent fluix variable tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 4,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 12,0ºC
Precipitació: 6,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 4,3 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 6,9 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,9ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 4,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 5,3 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 26,0ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 4,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada