dimecres, 24 d’octubre del 2012

Dades 24 d'octubre de 2012


La situació meteorològica del dia d'avui ha estat força tranquil·la i estable, amb un matí poc ennuvolat i amb boires a llocs enclotats, mentre que a partir de migdia han aparegut bandes de núvols prims per ponent i que eren l'avançada d'un front que ens afectarà de cara a demà. De moment no s'han produit precipitacions. Per demà tindrem un dia força ennuvolat i es preveuen pluges, que segons alguns models serien febles i segons d'altres més abundoses entre demà i divendres. Posteriorment, de cara a dissabte la pertorbació ja s'allunya i es retiren les pluges, amb entrada del vent serè i baixada de temperatures que podria ser força notable de cara a diumenge. El diumenge serà el dia més assolellat de tots, amb ambient força fred i possibles primeres glaçades matinals, sembla que no serien gaire fortes. Dilluns tindrem temps estable i cal veure què passarà dimarts, ja que ens podria afectar una nova pertorbació, però aquest fet encara no està massa clar.

Les temperatures màximes d'avui han pujat lleugerament respecte a les d'ahir i s'han donat valors entre els 19 i 23ºC, amb mínimes entre els 9 i 11ºC i amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha tornat a estar força encalmat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 8,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,8ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada