diumenge, 28 d’octubre del 2012

Fotografies de la setmana (22 a 28 d'octubre de 2012)

Dilluns 22 d'octubre: el temps era més estable que en dies passats, però a la tarda van tornar a créixer nuvolades que van deixar xàfecs i tempestes puntualment una mica forts. A la imatge presa des del Vallès s'aprecien les nuvolades que creixeien cap a l'interior i que més tard van donar tronades.


Dimarts 23 d'octubre: va ser el dia més tranquil de tota la setmana. Durant el dia van predominar els núvols i clarianes però sense precipitacions. En aquesta imatge presa des de l'observatori de Calaf s'aprecia un cel amb núvols prims i alguns núvols baixos:






Dimecres 24 d'octubre: tot i que el temps continuava estable, ja començaven a aparéixer les primeres nuvolades que precedien a la pertorbació que ens hauria d'afectar els dies següents, tal i com es veu en aquesta imatge feta des dels Plans de Conill:



Dijous 25 d'octubre: el temps ha estat inestable amb pluges generals i moderades. Imatge presa a Calaf a la tarda:




Divendres 26 d'octubre: el temps ha continuat inestable però les pluges ja no han estat tant continuades, si no que s'han produit ruixats intermitents, a estones forts, tal i com mostra aquesta imetge presa des de Calaf:




Dissabte 27 d'octubre: el temps va ser tapat al matí i amb boira, mentre que de cara a la tarda ja va començar a entrar el vent del nord, amb progressiva baixada de temperatures i visibilitat molt bona. Com és habitual en aquests casos, apareixien els típics núvols d'entrada freda:





Diumenge 28 d'octubre: el dia ha estat fred i ventós, tal i com mostra la imatge presa des de Calaf on es veu com es mouen els arbres. Visibilitat molt bona com sol passar en aquests casos i humitats molt baixes:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada