divendres, 12 d’octubre del 2012

Dades 12 d'octubre de 2012

La situació meteorològica avui ha continuat força insegura, tot i que amb el gir dels vents a nord-oest la major inestabilitat s'ha traslladat a l'est del país, on s'han produit al llarg del dia nombroses tempestes i xàfecs que han estat irregulars com sol ser habitual en aquests casos, i puntualment molt forts, amb quantitats de pluja molt destacables. Per la nit es preveu que encara plogui a l'est del país, i de forma molt aillada algun ruixat podria caure al centre del país, mentre que demà la inestabilitat disminueix de forma temporal. Diumenge el dia començarà tranquil però ràpidament s'ennuvolarà, amb precipitacions al vespre i nit que caurien sobretot al nord i est del país, i amb una clara baixada de temperatures dilluns i dimarts.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han estat més baixes que les d'ahir i s'han donat valors entre els 16 i 20ºC, mentre que les mínimes, que també han baixat, s'han mogut entre els 10 i 13ºC, amb vent fluix del nord-oest tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,2ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,5 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,4ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 12,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 1,2 mm
Fenomens observats: rosada, boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada