diumenge, 7 d’octubre del 2012

Dades 7 d'octubre de 2012

Una jornada més, la situació meteorològica ha continuat ben inamovible, amb domini d'un potent anticicló. A diferència de dies passats, el pas d'una cua de front ha deixat el cel ben tapat de núvols prims, sobretot al matí tot i que no hi ha hagut precipitacions enlloc. De cara al migdia i a la tarda el cel s'ha aclarit en part quedant un cel parcialment tapat. La previsió és de continuació del mateix tipus de temps pels propers dies fins dijous, sembla que divendres ens afectarà un front fred amb ruixats i una baixada de temperatures clara pel cap de setmana amb vent del nord. No sembla que les pluges hagin de ser massa importants, tot i que la previsió encara és incerta.

Pel que fa a les temperatures, les màximes han baixat degut a la major nuvolositat i s'han mogut entre els 24 i 27ºC, mentre que les mínimes han pujat lleugerament per la mateixa causa, amb valors entre els 13 i 15ºC, amb vent fluix variable tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,6ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,3ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,6ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 27,0ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada