diumenge, 21 d’octubre del 2012

Fotografies de la setmana (15 a 21 d'octubre de 2012)

Dilluns 15 d'octubre: tal i com començava a passar la setmana passada... segueix el renèixer de la vida. En pocs dies rebroten les herbes i comencen a florir de nou..


Dimarts 16 d'octubre: el dia va ser tranquil, amb intervals de núvols prims que van donar una posta de sol tant bonica com aquesta que es veia des de Conill





Dimecres 17 d'octubre: comença a entrar una massa d'aire molt humida des del mar, amb molts núvols baixos que desfilen pel cel empesos pel vent tot i que no portaven pluja, tal i com es veia des de l'est de Calaf:




Dijous 18 d'octubre: poc a poc ens començava a afectar el front fred que entrava per ponent, de moment amb núvols alts i cel bastant ple de polsim del desert, la qual cosa donava una coloració una mica estranya:




Divendres 19 d'octubre: la situació era força semblant a la del dia anterior, per bé que ja començava a caure alguns ruixats, que degut a la pols del cel queien en forma de pluja de fang. L'aspecte del cel de Calaf era molt tèrbol:




Dissabte 20 d'octubre: el temps al matí va ser insegur, amb núvols i clarianes però sense pluja. A partir de la tarda es va començar a acostar la pertorbació, amb cel ben tapat i primers ruixats que a la nit es generalitzarien. Aquest era l'aspecte del cel a la tarda als plans de Conill:





Diumenge 21 d'octubre: el dia ha estat molt variable i canviant. A primera hora del matí ens ha creuat una línia de xàfecs que ha deixat precipitacions intenses però de curta durada. ràpidament s'ha allunyat i s'han obert clarianes, amb els núvols que començaven a créixer amb força:




A la tarda s'han format tempestes i xàfecs que han caigut amb força, fins i tot amb calamarsa. Aquí tenim la imatge de l'arribada de la tempesta a Calaf al vespre:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada