dimarts, 23 d’octubre del 2012

Dades 23 d'octubre de 2012

El temps d'avui ha estat en general més tranquil que el d'ahir, i al matí ha predominat el sol, amb boires espesses a llocs enclotats i sol a zones altes. Posteriorment han anat apareixent bandes de núvols alts que a la tarda s'han anat espessint quedant un vespre força ennuvolat, tot i que no s'han produit precipitacions. De cara a demà continuarà el temps tranquil amb intervals de núvols, mentre que dijous augmenta la inestabilitat amb pluges febles o localment moderades que seguirien de cara a divendres, estabilitzant-se de cara a dissabte i diumenge amb vent del nord i una clara baixada de temperatures. Sembla que la setmana vinent començaria amb temps estable, i a mitjans o finals de setmana podria tornar a canviar el temps, la qual cosa avui no està gens clara.

Pel que fa a les temperatures, les màximes han pujat de forma molt lleugera respecte a les d'ahir i s'han assolit valors entre els 16 i 22ºC, mentre que les mínimes han baixat una mica i s'han donat valors entre els 7 i 11ºC, amb vent molt fluix o encalmat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,4ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,4ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 1,1 mm
Fenomens observats: pluja, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada