dimecres, 17 d’octubre del 2012

Dades 17 d'octubre de 2012

Avui hem tingut un dia estable i tranquil, tot i que amb nombrosos bancs de núvols baixos que han aparegut al llarg del dia i que s'han presentat sobretot a la meitat est del país, sense precipitacions. De moment continua l'estabilitat però ja a partir de demà ens començarà a afectar un front atlàntic actiu, amb pluges que començaran a caure al vessant meridional dels Pirineus degut a que el vent gira a sud, amb molts núvols i alguna gota a la resta. Per divendres i el cap de setmana la situació és complexa: es formarà una pertorbació al Mediterrani amb aire fred en alçada i vent del sud-est i que podria persistir fins diumenge o dilluns. S'esperen pluges al llarg d'aquests dies i que, en funció de quina acabi sent la posició exacta de la pertorbació, podrien ser més o menys abundants, caldrà esperar a demà per poder afinar més.

Pel que fa a les temperatures, les màximes d'avui han estat més suaus que en dies enrere i s'han mogut entre els 18 i 22ºC, així com les mínimes, amb valors entre els 5 i 11ºC, i amb inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada