diumenge, 28 d’octubre del 2012

Dades 28 d'octubre de 2012

Avui hem tingut un dia en general serè i tranquil, tot i que fred i molt ventós, tot plegat provocat per la formació d'una baixa profunda a la zona de Gènova i l'entrada d'una falca anticiclónica des de l'Atlàntic, la qual cosa afavoria l'entrada del vent del nord que ens ha afectat amb força. La propera nit a poc a poc anirà encalmant el vent i tornarà a ser freda, amb noves glaçades aquest cop preferentment a llocs enclotats, mentre que demà serà un dia estable i amb temperatures una mica més altes de dia. Dimarts i dimecres ens arriba una pertorbació pel sud que podria portar pluges febles a moderades, i sembla que una nova pertorbació apunta cap a nosaltres de cara al cap de setmana. Les temperatures ja no seran tant fredes, però tampoc seran massa altes durant la setmana.

Les temperatures màximes d'avui han estat molt més baixes que les d'ahir i han estat pròpies de l'hivern, amb valors entre els 7 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els -3 i 3ºC, amb vent moderat a fort sobretot als volts de migdia, de mestral (nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: -2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada