dissabte, 6 d’octubre del 2012

Dades 6 d'octubre de 2012

Avui hem tingut un temps estable, i amb domini del sol al matí sense les boires que ens han afectat els darrers dies, mentre que a partir del migdia i especialment a la tarda han aparegut núvols alts que han anat tapant el cel degut a l'aproximació d'una cua de front molt feble. En línies generals segueix tot igual i no es preveu que hi hagi variacions destacables en el temps almenys fins dijous de la setmana vinent. Sí que sembla que de cara al proper cap de setmana ens afectaria un front, amb baixada clara de les temperatures i temps més insegur, però encara no és gaire clar com evolucionarà tot plegat.

Les temperatures d'avui han estat lleugerament més altes que les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 25 i 28ºC, i mínimes força semblants a les d'ahir, amb valors entre els 9 i 15ºC i una clara inversió tèrmica. El vent ha tornat a bufar fluix i de direcció variable tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,5ºC
T. Mínima: 11,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,1ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 27,9ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,1ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,1ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,3ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 25,6ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada