dissabte, 13 d’octubre del 2012

Dades 13 d'octubre de 2012

Avui hem tingut una jornada marcada per l'allunyament progressiu del front cap a Itàlia i amb temps més estable, sobretot a la tarda en que ha predominat el sol, mentre que el matí ha estat més ennuvolat. No s'han produit precipitacions. La pevisió indica una nit força fresca i serena, tot i que podria haver-hi alguns bancs de boira matinals en general no massa importants. A partir de mig matí o migdia augmentaran els núvols d'oest a est i a la tarda-vespre entrarà un front per ponent, no massa actiu però que de cara a la nit ens podria portar alguns ruixats. Dilluns ja s'allunyarà ràpidament amb entrada d'una massa d'aire força fresca i seca. De cara a dimecres la temperatura començaria a pujar ja que el vent giraria al sud, i és que entre dijous i divendres ens podria afectar un nou front, possiblement més actiu amb pluges més destacables.

Les temperatures d'avui han baixat tant pel que fa a les màximes com a les minimes. Les màximes s'han situat entre els 15 i 20ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 8 i 11ºC, amb vent fluix del nord-oest tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 11,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada