dimecres, 3 d’octubre del 2012

Dades 3 d'octubre de 2012

La situació meteorològica continua molt estable i amb domini d'un anticicló força potent, per la qual cosa avui el temps ha tornat a ser com el de dies enrere, amb domini ple del sol a tot el país, alguns núvols poc importants i boires matinals a punts interiors, més extenses que no pas les d'ahir i que han afectat a zones enclotades. De moment no es preveuen canvis a curt termini, i durant el que queda de setmana el temps seguirà si fa no fa igual, tot i que amb més boires i núvols baixos matinals, i temperatures diurnes més altes. Potser a partir de mitjans de la setmana vinent el temps canvii i la temperatura baixi de forma clara, de moment sembla que sense pluges a la vista.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han tornat a pujar una mica i s'han mogut entre els 22 i 25ºC, mentreque les mínimes han donat valors compresos entre els 8 i 13ºC, amb una marcada inversió tèrmica. el vent ha bufat fluix i de direcció variable al llarg del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,3ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,1ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,3ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada