divendres, 26 d’octubre del 2012

Dades 26 d'octubre de 2012

El temps ha estat força insegur en el dia d'avui. Després d'una nit i matinada en que les pluges han estat força generals a tot el país, el dia ha quedat més aviat ennuvolat tot i que amb algunes clarianes, i de tant en tant s'anaven produint xàfecs molt irregulars però localment forts, degut a que durant el dia d'avui ens ha creuat per damunt la bossa freda que acompanyava a la pertorbació que ens va afectar ahir. Per demà ens espera un dia força ventós i cada cop més fred, de manera que les màximes del dia es donaran al matí per anar baixant en picat sobretot a partir del migdia i tarda, amb intervals de núvols però sense precipitacions. Diumenge el dia serà ben assolellat però amb fred ben viu, fred que continuarà de cara a dilluns, fins i tot amb alguna petita glaçada.

Les temperatures màximes d'avui han estat més altes que les d'ahir, amb valors compresos entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes han estat molt semblants a les d'ahir amb valors entre els 10 i 13ºC. Per la seva banda, el vent ha bufat fluix variable al matí, girant a ponent i mestral de cara a la tarda, fluix amb cops moderats.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 6,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 3,4 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 3,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 10,5ºC
Precipitació: 5,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 20,4 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 12,2ºC
Precipitació: 3,7 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 27,6 mm
Fenomens observats: boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada