diumenge, 14 d’octubre del 2012

Dades 14 d'octubre de 2012

El temps avui ha estat tranquil i estable al matí, amb alguns núvols alts i prims poc importants, mentre que de cara a la tarda han anat augmentant els núvols degut a l'acostament del front fred per ponent, i fins i tot ha començat a ploure per l'oest del país de cara al vespre, de moment les quantitats recollides han estat poc importants. Per aquesta nit es preveu que plogui pràcticament a tot arreu si bé les pluges seran poc importants en general, com a molt moderades i més abundants als Pirineus. Demà al matí el front s'allunyarà amb molta velocitat i entrarà el vent de mestral fort, que per una banda allunyarà els núvols i les pluges i per altra banda provocarà un sensible descens de la temperatura. Més enllà sembla que el temps seria estable i am temperatura suau a mitjans de setmana vinent, i és possible que a finals de setmana ens afecti una altra pertorbació, però encara no està gens clar de quina manera.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat una mica i s'han mogut entre els 16 i 23ºC, més altes com més a l'est, mentre que les mínimes han baixat sobretot als llocs més enclotats, amb inversió tèrmica marcada i valors entre els 5 a 9ºC, amb vent fluix a moderat de garbí (sud-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,7 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,9ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,5 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 1,3 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,7 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada