diumenge, 11 de desembre del 2016

Fotografies de la setmana (5 a 11 de desembre de 2016)

Dilluns 5 de desembre:  el dia va ser insegur i dominat pel vent de llevant que arrossegava núvols però sense precipitacions, i amb clarianes sobretot a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dimarts 6 de desembre:  dia de temps molt plàcid, amb sol i pràcticament sense núvols. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 7 de desembre:  nou dia de temps molt estable i amb domini del sol tota la jornada i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill mirant cap al nord:

Dijous 8 de desembre:  el temps va tornar a ser molt tranquil, amb sol i alguns núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Divendres 9 de desembre:  una jornada més ens va afectar l'anticicló, amb sol i boires a ponent.Aquestes boires van arribar fins a les portes de Calaf, com es veu en aquesta imatge mirant cap a Aleny a la tarda:

Dissabte 10 de desembre:  temps sense canvis, molt estable i dominat pel sol amb intervals de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 11  de desembre:  el dia ha començat amb boires espesses i extenses a l'altiplà,i que a primera hora del dia eren gebradores:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada