dimecres, 7 de desembre del 2016

Dades 7 de desembre de 2016

Avui hem tornat a tenir un dia molt estable, amb domini del sol arreu i amb boires que han estat presents a ponent fins a migdia i que s'han desfet a la tarda. L'anticicló ja s'ha situat damunt nostre i de cara a la propera nit es formaran noves boires que podran ser més extenses i persistents que no pas les d'avui, amb ambient fred en aquestes zones i molt més suau a zones mitjanes i elevades afectades per la inversió tèrmica. Aquesta situació pot durar tot el que queda de setmana, i bona part de la propera, i ara per ara sense perspectives de canvis de temps.

Avui no es disposa de les dades de les estacions del SMC,però a grans trets les temperatures màximes s'han mogut entre els 10 i 16ºC, més baixes cap a ponent, i amb mínimes entre els 0 i 7ºC, amb forta inversió tèrmica. El vent ha bufat de llevant al matí i de mestral a la tarda, sempre fluix,la visibilitat ha estat bona i la humitat baixa.

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      15,0ºC
T. Mínima:        0,2ºC
Precipitació:     0,0  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,1ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada