dijous, 8 de desembre del 2016

Dades 8 de desembre de 2016

El temps d'avui ha continuat anticiclònic, amb boires a ponent que avui ja han estat persistents tot el dia, i amb sol amb alguns núvols prims a la resta. Continuem amb l'anticicló ben afermat damunt nostre i ara per ara no es preveu que hi hagi novetats. La propera nit les boires es faran més extenses que en dies enrere i ja podrien començar a arribar a l'altiplà, i evidentment continuaran espesses i inamovibles a ponent. A la resta de zones en principi dominarà el sol amb alguns núvols que no passaran de decoratius. Les temperatures seran fredes a les zones amb boira i molt contrastades a la resta de llocs. I les previsions indiquen que la situació podria durar uns quants dies més, fins ben entrada la propera setmana pel cap baix.

Les màximes del dia han anat entre els 11 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 6 i -1ºC, amb forta inversió tèrmica. El vent ha bufat de llevant al matí i de mestral a la tarda, la visibilitat ha estat bona, i la humitat baixa.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,7ºC
T. Mínima:    1,7ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   13,4ºC
T. Mínima:     2,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  15,4ºC
T. Mínima:    0,1ºC
Precipitació:  0.0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  11,2ºC
T. Mínima:    4,8ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      16,9ºC
T. Mínima:        0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,2ºC
T. Mínima:        2,0ºC
Precipitació:     0,6 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      13,5ºC
T. Mínima:       -1,2ºC
Precipitació:     0,0  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    12,4ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada