dijous, 1 de desembre del 2016

Dades 1 de desembre de 2016

El dia ha estat molt estable ,amb bancs de boira a primera hora i cel serè a tot arreu a partir de mig matí. A la tarda han aparegut alguns núvols prims pel sud sense més conseqüències. La situació continua dominada per un anticicló, i demà al matí les boires es faran més espesses i extenses, i podran persistir ben bé fins a migdia o primera hora de la tarda, amb ambient fred i humit en aquestes zones. A la resta del país el matí serà fred amb glaçades suaus, però de dia la temperatura es farà més suau. Dissabte encara tindríem un temps força estable amb boires sobretot a primera hora, i entre diumenge i dilluns sembla que una depressió es situaria al sud de la península i ens portaria cels tapats amb pluges febles bàsicament al litoral. Posteriorment un nou anticicló ens visitaria.

Les màximes d'avui han anat entre els 8 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i -1ºC, amb marcada inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat més aviat dolenta, la humitat elevada i el vent ha bufat fluix de mestral.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,8ºC
T. Mínima:   -0,9ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,1ºC
T. Mínima:    -0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  13,1ºC
T. Mínima:   -1,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   8,4ºC
T. Mínima:    3,0ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      14,6ºC
T. Mínima:       -0,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,9ºC
T. Mínima:        1,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      11,5ºC
T. Mínima:       -1,0ºC
Precipitació:     0,0  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,7ºC
T. Mínima:      1,4ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada