diumenge, 4 de desembre del 2016

Fotografies de la setmana (28 de novembre al 4 de desembre de 2016)

Dilluns 28 de novembre:  imatge d'un camp sembrat de blat que es troba en plena germinació a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 29 de novembre:  dia tranquil,  amb boires a primera hora i sol amb alguns núvols a la tarda poc importants. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dimecres 30 de novembre:  nova jornada de temps estable, amb boires matinals i dia assolellat. Imatge a la tarda mirant cap a Aleny i al Pirineu:

Dijous 1 de desembre:  nou dia de temps molt estable i amb domini del sol tota la jornada i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 2 de desembre:  no hi va haver canvis i el temps va continuar molt tranquil, amb boires matinals, sol de dia i ambient més fred. Imatge a la tarda a Calaf:

Dissabte 3 de desembre:  el dia es va caracteritzar pel temps molt estable, amb boires espesses a ponent i cel serè a la resta, amb núvols a la tarda al sud i est. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Ruiubregós:

Diumenge 4 de desembre:  el dia ha començat amb núvols que van passant a gran velocitat empesos pel vent de llevant, i amb algunes clarianes transitòries:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada