divendres, 30 de desembre del 2016

Dades 30 de desembre de 2016

El dia ha tornat a ser anticiclònic a l'igual que ahir, però avui el vent ha estat de llevant, fet que ha arrossegat les boires més a ponent que no pas avui, i amb l'entrada d'una massa d'aire més temperada i humida els intervals de núvols baixos han estat presents bona part del matí. La situació no variarà gaire de cara a la propera nit, amb boires més a ponent i cel clar amb alguns núvols baixos a llevant. Les temperatures tornaran a ser fredes amb algunes glaçades sobretot en llocs enclotats. Demà no varia res però a partir de migdia el vent torna a girar a mestral, amb nova extensió de les boires i ambient més fred. Ara com ara segueix sense veure's cap canvi de temps important a curt o mig termini.

Les temperatures han pujat a l'est, i en general s'han mogut les màximes entre els 0 i 15ºC depenent de la presència o no de la boira, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i -6ºC,amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,8ºC
T. Mínima:   -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,6ºC
T. Mínima:   -0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,9ºC
T. Mínima:    -2,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   8,5ºC
T. Mínima:    2,8ºC
Precipitació:  0.0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      14,0ºC
T. Mínima:       -3,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        0,6ºC
T. Mínima:        -5,6ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        0,3ºC
T. Mínima:        -6,1ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     8,3ºC
T. Mínima:     -0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada