dissabte, 3 de desembre del 2016

Dades 3 de desembre de 2016

La jornada ha comernçat amb boires a molts punts però que ràpidament s'han desfet quedant un matí, migdia i fins a primera hora de la tarda serens. A partir de mitja tarda han començat a entrar núvols baixos pel sud i per l'est com a primer símptoma del canvi de temps que ens afectarà demà. Durant la nit el cel es taparà i demà tindrem un dia ennuvolat, potser amb alguna clariana però bàsicamernt amb domini dels núvols, i amb possibilitat de que a la tarda tinguem pluges febles, més probables com més a l'est i sud. Demà bufarà vent de llevant no gaire fort i la temperatura mínima serà clarament més alta, però la màxima es mantindrà. Dilluns encara tindem núvols però ja amb més clarianes, i sembla que a partir de dimarts i possiblement pel que quedi de setmana tindrem anticicló, amb sol i boires que s'aniran fent més persistents.

Les màximes han pujat en general, amb valors entre els 9 i 14ºC i mínimes que han baixat, entre els 1 i -4ºC. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de sud-est.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,5ºC
T. Mínima:   -4,5ºC
Precipitació: 0,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   12,1ºC
T. Mínima:     1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  12,1ºC
T. Mínima:   -2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   8,6ºC
T. Mínima:   -1,1ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:       -1,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      14,1ºC
T. Mínima:       -2,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      13,3ºC
T. Mínima:       -2,6ºC
Precipitació:     0,0  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,4ºC
T. Mínima:      -2,7ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: boira durant la nit, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada