diumenge, 4 de desembre del 2016

Dades 4 de desembre de 2016

El dia ha estat dominat per un flux de vents de llevant bastant marcat que ha provocat núvols abundants, tot i que amb clarianes transitòries, i ruixats febles a la tarda i que en general han deixat quantitats d'aigua molt modestes. La situació general ve dominada per una depressió situada al sid de la península i que a nosaltres ens afecta de manera molt indirecta, i bàsicament a les zones muntanyoses orientades al vent de llevant. Durant la propera nit i bona part de demà seguirà la mateixa situació, amb força núvols, alguna clariana i `precipitacions esporàdiques, poca cosa en general. A partir de demà al migdia i la tarda la depressió del sud es va allunyant i a poc a poc els núvols s'aniran trencant, encara amb vent de llevant que es deixarà sentir. Dimarts l'anticicló ens començarà a afectar i sembla que aquesta podria ser la tònica per la resta de la setmana, amb sol i boires cada cop més extenses.

Les màximes d'avui han anat entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i 7ºC, amb humitat elevada, vent fluix de llevant i visibilitat regular.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,3ºC
T. Mínima:    4,7ºC
Precipitació: 0,6 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,5ºC
T. Mínima:     5,7ºC
Precipitació:  0,5 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  11,6ºC
T. Mínima:    3,9ºC
Precipitació:  1,6 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   9,9ºC
T. Mínima:    5,1ºC
Precipitació:  0,8 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      14,6ºC
T. Mínima:        2,7ºC
Precipitació:     3,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      13,0ºC
T. Mínima:        7,3ºC
Precipitació:     0,6 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      13,7ºC
T. Mínima:        6,2ºC
Precipitació:     0,0  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,6ºC
T. Mínima:       5,7ºC
Precipitació:  1,4 mm
Fenomens observats: rosada, pluja, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada