dimarts, 6 de desembre del 2016

Dades 6 de desembre de 2016

El dia ha estat molt tranquil i el sol ha dominat gairebé arreu, tant sols amb algunes boires matinals que s'han desfet a migdia com a molt tard, tant sols han aparegut alguns núvols baixos prop del litoral i el Pirineu però han estat molt poc importants. L'anticicló ja s'està situant damunt nostre i això assegura temps estable com a mínim pel que queda de setmana. La propera nit es formaran boires a ponent i les mínimes baixaran clarament a llocs enclotats, mentre que es  mantindran suaus a llocs elevats. Demà la boira serà protagonista a ponent i podrà durar ben bé fins a migdia, mentre que a l'altiplà no està clar que arribi ja que el vent tendirà a bufar de llevant. Aquest tipus de temps pot durar força dies, ben bé una setmana.

Les màximes d'avui han anat entre els 11 i 15ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 1 i 7ºC,amb una marcada inversió tèrmica. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de mestral,
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,1ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   13,8ºC
T. Mínima:     4,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  14,6ºC
T. Mínima:    1,6ºC
Precipitació:  0.0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  11,1ºC
T. Mínima:    6,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

Sense dades

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      14,1ºC
T. Mínima:        1,1ºC
Precipitació:     0,0  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    12,9ºC
T. Mínima:       7,3ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada