diumenge, 25 de desembre del 2016

Dades 25 de desembre de 2016

Avui hem tingut un dia semblant al d'ahir en el sentit de que a grans trets ha continuat el temps molt estable, amb boires que una jornada més han estat espesses i persistents a ponent i a l'altiplà central, mentre que a la resta el dia s'ha caracteritzat pels intervals de núvols prims amb temperatura molt suau. De moment no hi ha canvis a curt ni mig termini, per tant continuarà la tònica de temps anticiclònic amb sol i boires persistents, més extenses sobretot a primera hora del dia. Les mínimes de la propera nit seran una mica més baixes i demà la temperarura serà suau als llocs amb sol, mentre que a les zones amb boira l'ambient serà tant o més fred que no pas avui. Ara com ara no es preveu cap canvi de temps fins a com a mínim d'aquí una setmana.

Les màximes d'avui han baixat en general i s'han situat entre els 3 i 10ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -1 i 2ºC, amb humitat elevada, vent fluix amb algun cop moderat de mestral i mala visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   2,5ºC
T. Mínima:    0,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   2,5ºC
T. Mínima:    -1,4ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,3ºC
T. Mínima:    -0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   3,1ºC
T. Mínima:    1,3ºC
Precipitació:  0.1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       9,4ºC
T. Mínima:        0,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        3,8ºC
T. Mínima:         2,5ºC
Precipitació:      0,1 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        3,7ºC
T. Mínima:         2,4ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     2,9ºC
T. Mínima:      1,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada