dilluns, 19 de desembre del 2016

Dades 19 de desembre de 2016

La jornada ha començat amb cel serè arreu tret del litoral on ja des de primera hora hi havia núvols. Al llarg del matí i sobretot a partir del migdia i la tarda els núvols han avançat de llevant a ponent i s'han iniciat pluges bàsicament a la meitat est, febles o com a molt moderades i amb neu a les zones de muntanya. La depressió que els darrers dies ha afectat la part sud de la mediterrània es mou cap al nord i ens comença a afectar de forma indirecta. Aquesta nit seguirà el cel força tapat arreu tot i que amb algunes clarianes al nord-oest, i amb pluges febles en general però que podrien ser més abundants a l'extrem nord.est. De cara a demà tindrem un temps encara inestable a l'extrem est, mentre que a la resta tindrem cada cop més clarianes degut al gir dels vents a mestral i a la progressiva retirada de la depressió. En dies posteriors ens afectarà de ple l'anticicló amb temps estable però força fred.

Les màximes d'avui han anat entre els 6 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els -4 i 1ºC, amb vent fluix de llevant, humitat moderada i bona visibilitat sobretot al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   7,8ºC
T. Mínima:   -1,0ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    8,5ºC
T. Mínima:    -1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   9,4ºC
T. Mínima:   -3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   6,0ºC
T. Mínima:    1,1ºC
Precipitació:  0.0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       9,6ºC
T. Mínima:       -0,1ºC
Precipitació:     2,8 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        4,5ºC
T. Mínima:        -1,0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       6,3ºC
T. Mínima:       -4,1ºC
Precipitació:     0,0  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     7,3ºC
T. Mínima:      1,6ºC
Precipitació:  0,4 mm
Fenomens observats: gelada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada