dilluns, 12 de desembre del 2016

Dades 12 de desembre de 2016

La setmana ha començat amb temps anticiclònic, fet que s'ha traduit en domini del sol amb alguns núvols prims a bona part del país, i boires persistents un dia més a bona part de l'interior, i que a primera hora del dia han estat gebradores. De moment tot continua igual i la propera nit les boires s'estendran per molts punts de l'interior, i demà de nou persistiran a ponent, mentre que a la resta s'aixecaran al llarg del dia. Demà les temperatures seran fredes de matinada i més suaus al llarg del dia on surti el sol. A partir de dimecres l'anticicló comença a perdre força i el vent girarà a llevant, més humit, i els núvols augmentaran a l'est del país. En dies posteriors sembla que es forma una depressió al sud de la península, i segons quina acabi sent la seva posició final ens afectaria d'una manera més o menys directa entre diumenge i dimarts.

Les màximes d'avui han anat entre els 2-6ºC de les zones afectades per boiira fins a valors propers als 15-16ºC a les zones amb sol, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   1,7ºC
T. Mínima:   -1,7ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,6ºC
T. Mínima:    -1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  16,7ºC
T. Mínima:    0,2ºC
Precipitació:  0.0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   6,8ºC
T. Mínima:   -2,1ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      14,0ºC
T. Mínima:       -1,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       2,5ºC
T. Mínima:        0,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       2,4ºC
T. Mínima:       -0,5ºC
Precipitació:     0,2  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     5,6ºC
T. Mínima:     -1,3ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: boira baixa, gebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada