dijous, 15 de desembre del 2016

Dades 15 de desenbre de 2016

El dia ha començat amb boires a ponent i cel força serè a la resta, però al llarg del matí els núvols han anat entrant de llevant a ponent i han acabat tapant el cel a tot arreu, i fins i tot han caigut algunes pluges febles sobretot al sud a migdia i primera hora de la tarda. De cara a la nit les temperatures mínimes no seran massa baixes degut al cel cobert i pot caure alguna precipitació feble, per altra banda les boires de ponent a poc a poc s'aniran aixecant. Demà tindrem força núvols i podria tornar a ploure de forma feble, amb temperatures màximes semblants a les d'avui. De cara a dissabte tindrem núvols i clarianes amb vent de llevant que a estones bufarà moderat, mentre que diumenge tindrem més aviat sol amb alguns intervals de núvols. 

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 6 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i -1ºC,amb humitat elevada, visibilitat regular i vent fluix de llevant.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,6ºC
T. Mínima:    1,9ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,1ºC
T. Mínima:     2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   9,9ºC
T. Mínima:   -0,4ºC
Precipitació:  0.0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   7,8ºC
T. Mínima:    3,9ºC
Precipitació:  0,4 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       7,6ºC
T. Mínima:       -0,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        7,0ºC
T. Mínima:         2,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       6,2ºC
T. Mínima:       -1,3ºC
Precipitació:     0,0  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     8,8ºC
T. Mínima:      4,1ºC
Precipitació:  0.8 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada