diumenge, 25 de desembre del 2016

Fotografies de la setmana (19 al 25 de desembre de 2016)

Dilluns 19 de desembre:  la setmana començava amb temps inestable sobretot a la tarda, que portava cels tapats i pluja a la meitat est. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 20 de desembre:  el dia va ser variable, amb molts núvols al matí, clarianes a primera hora de la tarda i cel tapat amb pluja al vespre i nit. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 21 de desembre:  el temps es va anar estabilitzant i la boira va començar a fer acte de presència. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 22 de desembre:  jornada de temps ben estable amb boira a llocs enclotats i temps ben serè a llocs elevats,com en aquesta imatge del matí a Castelltallat mirant cap al nord:

Divendres 23 de desembre:  el temps va ser totalment anticiclònic amb boira espessa durant tota la jornada. Imatge a la tarda als dipòsits d'aigua de Calaf:

Dissabte 24 de desembre:  nova jornada de temps estable amb boires espesses i persistents. Imatge a mig matí a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 25 de desembre:  el dia de Nadal ha començat amb boires espesses una jornada més i ambient fred i humit. Imatge a primera hora del dia a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada