divendres, 16 de desembre del 2016

Dades 16 de desembre de 2016

Avui hem tingut un dia tapat, amb algunes clarianes al matí i núvols més espessos a partir del migdia i la tarda, i amb ruixats que han anat entrant de llevant a ponent i que en conjunt no han estat massa importants, puntualment moderats, i abundants en alguns punts del sud. La depressió ja s'està situant al sud de la península i en el dia d'avui ens envia una massa d'aire més humida i inestable que provoca aquestes precipitacions, De cara a la nit el vent anirà girant a gregal, més sec, i les pluges aniran desapareixent de nord a sud. Demà tindrem núvols sobretot al matí i més sol a la tarda, amb vent de gregal que bufarà amb una certa intensitat, mentre que de cara a diumenge farà més sol, tot i alguns intervals de núvols no massa importants, i la temperatura serà més baixa.

Les màximes del dia han anat entre els 9 i 13ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 4 i 7ºC,amb humitat elevada, visibilitat regular i vent fluix de llevant amb algun cop moderat a la tarda.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,4ºC
T. Mínima:    4,3ºC
Precipitació: 3,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,9ºC
T. Mínima:     5,3ºC
Precipitació:  0,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  10,9ºC
T. Mínima:    4.0ºC
Precipitació:  1,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   8,6ºC
T. Mínima:    5,4ºC
Precipitació:  9,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      12,8ºC
T. Mínima:        4,5ºC
Precipitació:     6,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,6ºC
T. Mínima:         7,0ºC
Precipitació:     2,5 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,3ºC
T. Mínima:        4,2ºC
Precipitació:     2,8  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,1ºC
T. Mínima:      5,6ºC
Precipitació:  5,3 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada