divendres, 2 de desembre del 2016

Dades 2 de desembre de 2016

El dia ha estat de nou molt tranquil, amb cel serè arreu tant sols amb algun núvoil prim, i boires que han estat persistents tot el dia a ponent i que a la resta de zones s'han anat desfent al llarg del matí. De moment seguim sota la influència d'un anticicló i la propera nit es formaran més boires arreu, amb glaçades i ambient fred. Demà tindrem un dia semblant al d'avui amb sol i boires, però al llarg de la tarda aniran augmentant els núvols pel sud i per l'est, tapant-se ja la nit de dissabte a diumenge. Diumenge i dilluns ens afectarà de forma indirecta una depressió situada al sud-oest de la península, els cels estaran força tapats amb vent de llevant i pluges que en conjunt seran febles i que cauran bàsicament al litotral i més com més al sud. Aquests dos dies les temperatrures augmentaran clarament, sobretot mínimes. A partir de dimarts la depressió es retira i l'anticicló ens tornarà a afectar de forma directa, segurament pel que resta de setmana.

Les temperatures han baixat, amb màximes entre els 7 i 13ºC i mínimes entre els 2 i -3ºC, i amb inversió tèrmica. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de mestral.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   8,1ºC
T. Mínima:   -1,3ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10,0ºC
T. Mínima:     0,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  12,1ºC
T. Mínima:   -2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   6,8ºC
T. Mínima:    1,7ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:       -1,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       7,9ºC
T. Mínima:       -0,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       8,0ºC
T. Mínima:       -2,7ºC
Precipitació:     0,0  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     7,9ºC
T. Mínima:      0.0ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada