dimarts, 13 de desembre del 2016

Dades 13 de desembre de 2016

Avui hem tornat a tenir un dia molt estable, i a diferència de dies enrere el sol ha dominat arreu de la nostra zona,quedant la boira molt més arraconada cap a les planes de ponent. Tant sols s'han vist alguns núvols prims poc importants al llarg del dia. La propera nit serà freda sobretot a les fondalades amb glaçades, mentre que a zones altes la inversiò tèrmica portarà mínimes molt més suaus. Al llarg de demà l'aproximació d'una pertorbació al sud-oest de la península provocarà un augment dels núvols però sense precipitacions, i amb temperatures un dia més bastant suaus. Pels propers dies els núvols s'aniran fent més abundants, i és possible que una depressió es situi al mediterrani a finals de setmana i inicis de la propera, amb precipitacions que encara s'ha d'acabar de veure com ens afectarien.

Les màximes del dia han anat entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -3 i 7ºC, amb molt bona visibilitat, humitat baixa i vent fluix de mestral girant a sud.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   14,7ºC
T. Mínima:    1,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,0ºC
T. Mínima:     3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  16,1ºC
T. Mínima:   -0,1ºC
Precipitació:  0.0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  14,5ºC
T. Mínima:    6,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      15,4ºC
T. Mínima:       -2,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,5ºC
T. Mínima:        -0,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      11,1ºC
T. Mínima:       -3,5ºC
Precipitació:     0,2  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,2ºC
T. Mínima:      3,4ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada