diumenge, 12 de juliol del 2015

Fotografies de la setmana (6 al 12 de juliol de 2015)

Dilluns 6 de juliol: la setmana començava amb un temps molt estable i amb una notable entrada d'aire càlid que provocava temperatures molt altes. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dimarts 7 de juliol: va continuar el temps molt estable i tranquil amb l'onada de calor que va arribar al seu màxim. Imatge a mitja tarda:
Dimecres 8 de juliol: la situació va ser similar a la de dies enrere, tot i que la temperatura va baixar de forma moderada. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 9 de juliol:. Imatge a mitja tarda als plans de Conill on es veu els camps ja segats en bona part sota un sol de justícia,per bé que amb temperatures una mica més baixes:
Divendres 10 de juliol: de nou el temps es va caracteritzar per l'estabilitat més absoluta i el domini del sol pràcticament sense núvols. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dissabte 11 de juliol:continuació del mateix tipus de temps, amb molt de sol i tant sols alguns núvols baixos poc importants. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 12 de juliol:el matí ha començat amb molts núvols baixos i boires degut a l'elevada humitat regnant, núvols que s'han anat desfent a partir de mig matí. Imatge a primera hora del dia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada