diumenge, 26 de juliol del 2015

Fotografies de la setmana (20 al 26 de juliol de 2015)

Dilluns 20 de juliol: la setmana començava amb un augment de la inestabilitat i tempestes irregulars a la tarda, localment fortes però de petita extensió. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:
Dimarts 21 de juliol: va continuar la inestabilitat amb ruixats i tempestes de tarda, de nou molt irregulars i que no van afectar a tot arreu. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 22 de juliol: el dia va tornar a estar dominat pel sol al matí i nuvolades a la tarda, amb tempestes moderades a la nit. A la imatge feta mirant cap a Port del Comte es veu una tempesta que hores després aniria baixant fins a afectar-nos de ple:
Dijous 23 de juliol: el temps es va estabilitzar de forma clara amb domini del sol, i algunes nuvolades inofensives a la tarda:
Divendres 24 de juliol: el pas d'una petita cua de front a la tarda ens va portar intervals de núvols prims com aquests que es veien a Castellfollit de Riubregós:
Dissabte 25 de juliol: el matí va ser ennuvolat mentre que el migdia i la tarda foren completament assolellats. Imatge a mitja tarda mirant cap a Aleny:
Diumenge 26 de juliol: el dia ha començat amb cel gairebé serè i tant sols alguns núvols baixos cap al litoral:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada