divendres, 17 de juliol del 2015

Dades 17 de juliol de 2015

Avui hem tingut un dia calcat al d'ahir, amb sol al matí, i a partir de migdia han crescut nuvolades que han deixat tempestes a la tarda al Pirineu i que localment han estat una mica intenses, i independentment han aparegut núvols procedents de les tempestes de l'Aragó, sense més conseqüències. La propera nit el cel s'anirà asserenant i demà tornarem a tenir més sol al matí i nuvolades a la tarda a zones de muntanya que acabaran donant tempestes bàsicament al Pirineu, però que a diferència d'ahir podrien caure fora de la serralada de forma puntual, i les temperatures baixaran molt lleugerament. Diumenge tindrem de nou temps insegur a la tarda amb tempestes a zones de muntanya i temperatura una mica més baixa, a l'igual que dilluns, mentre que entre dimarts i dijous ens afectarà una altra onada de calor ben intensa. Entre dijous i divendres arribarà un front fred que podria deixar tempestes més freqüents, i una clara baixada de temperatura pel proper cap de setmana.

Les temperatures màximes s'han ubicat entre els 32 i 38ºC, i les mínimes entre els 16 i 19ºC, amb bona visibilitat, baixa humitat i vent moderat en règim de marinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  35,2ºC
T. Mínima:   17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  37,2ºC
T. Mínima:   18,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     37,7ºC
T. Mínima:      16,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     32,7ºC
T. Mínima:      16,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     35,3ºC
T. Mínima:      17,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    36,0ºC
T. Mínima:     18,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    38,0ºC
T. Mínima:     17,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 34,6ºC
T. Màxima: 18,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada