dissabte, 18 de juliol del 2015

Dades 18 de juliol de 2015

La jornada ha començat amb boires i núvols baixos que s'han desfet molt ràpidament a la sortida del sol, quedant un matí força assolellat tot i alguns núvols. De cara a la tarda han aparegut tempestes a ponent que han escombrat bona part del país deixant alguns ruixats a ponent i fortes ventades a la resta, que juntament amb el terreny tant sec que tenim han provocat veritables tempestes de pols. La propera nit el cel s'anirà aclarint i demà tindrem un matí assolellat i tarda amb tempestes al nord del país,ocasionalment podrien arribar a la nostra zona però no és massa clar, i les temperatures, tot i ser altes, baixaran un parell de graus respecte les darreres nits. Dilluns tindrem un dia més aviat tranquil amb alguna tronada de tarda al Pirineu i temperatures moderadament altes, mentre que de cara dimarts i fins dijous s'intensifica notablement l'entrada d'aire càlid, amb calor de nou ben intensa. El cap de setmana podríem tenir temperatures clarament més baixes.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 34 i 37ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 17 i 20ºC,amb baixa humitat tret de primera hora, mala visibilitat a la matinada i bona al migdia, i vent fluix de direcció variable, fort al pas de la tempesta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  35,2ºC
T. Mínima:   18,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  36,2ºC
T. Mínima:   18,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     36,7ºC
T. Mínima:      17,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     34,1ºC
T. Mínima:      17,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     36,2ºC
T. Mínima:      18,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    37,1ºC
T. Mínima:     19,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 35,1ºC
T. Màxima: 19,0ºC
Precipitació: inapreciable
Fenòmens observats: boira, boirina, plugim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada