dijous, 2 de juliol del 2015

Dades 2 de juliol de 2015

El dia d'avui s'ha caracteritzat pels núvols alts i mitjos, sobretot presents a partir de migdia i a la tarda en que han arribat a cobrir del tot el cel però sense provocar precipitacions, tret d'alguna gota molt puntual. La propera nit el cel s'anirà aclarint amb l'allunyament del front i les temperatures seran força altes, mentre que demà dominarà ja de nou el sol a tot arreu, amb temperatures que a poc a poc tornaran a pujar sobretot durant el dia. A partir de dissabte es torna a intensificar de forma notable l'entrada d'aire calent, amb temperatures molt altes que arribaran al seu màxim el dilluns i dimarts, i amb domini del sol a tot arreu tret d'alguna petita nuvolada a zones de muntanya per les tardes. Ara per ara no es veu cap canvi de temps significatiu a la vista.

Les màximes d'avui han baixat, situant-se entre els 30 i 34ºC, mentre que les mínimes han estat similars a les d'ahir, entre els 15 i 20ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent fluix al matí i moderat a la tarda de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,4ºC
T. Mínima:   16,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  31,3ºC
T. Mínima:   18,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     32,6ºC
T. Mínima:      15,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     31,4ºC
T. Mínima:      18,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     33,0ºC
T. Mínima:      17,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    33,6ºC
T. Mínima:     19,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    33,9ºC
T. Mínima:     18,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 31,5ºC
T. Màxima: 19,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada