dijous, 30 de juliol del 2015

Dades 30 de juliol de 2015

El dia ha estat dominat pels núvols, tot i algunes clarianes esporàdiques, i pels ruixats que han estat forts al Pirineu i, de forma més puntual, al NE del país i a l'extrem sud. La propera nit i demà al matí tindrem un dia ennuvolat, tot i algunes clarianes, i amb ruixats esporàdics, i demà a la tarda i nit ens arriba un front fred força actiu amb tempestes que escombraran el país de ponent a llevant, localment fortes. Demà les temperatures seran més baixes que les d'avui. Dissabte tindrem temps inestable encara amb ruixats a primera hora aclarint a partir de mig matí, i amb temperatures que seran molt suaus, mentre que de cara a diumenge el temps serà ja més estable i amb temperatures que pujaran. La setmana vinent podríem tenir una nova entrada d'aire càlid important, amb temperatures ben altes i temps estable.

Les temperatures d'avui han estat més baixes pel que fa a les màximes, amb valors entre els 23 i 29ºC, i mínimes més altes entre els 16 i 22ºC. La humitat ha estat moderada, el vent ha bufat fluix de component sud-est. i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,0ºC
T. Mínima:   20,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,1ºC
T. Mínima:   16,1ºC
Precipitació:15,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     27,7ºC
T. Mínima:      20,1ºC
Precipitació:    0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,9ºC
T. Mínima:      19,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,1ºC
T. Mínima:      22,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    28,3ºC
T. Mínima:     20,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    28,8ºC
T. Mínima:     21,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 27,6ºC
T. Màxima: 19,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada