dijous, 16 de juliol del 2015

Dades 16 de juliol de 2015

El dia ha començat amb molt de sol i tant sols alguns intervals de núvols prims, a estones més abundants i que anaven passant de sud a nord. A partir de migdia s'han format nuvolades a zones de muntanya que han deixat tempestes al Pirineu, i per altra banda han aparegut núvols alts i mitjos per ponent degut a les encluses de les tempestes que s'han format a l'Aragó, i que no ens afectaran. La propera nit tornarà a ser una mica càlida i demà tindrem un dia semblant al d'avui, per tant tranquil fins a migdia i amb tempestes al Pirineu a la tarda, més freqüents i intenses que no pas les d'avui, i amb temperatura que continuarà força calorosa. Dissabte i diumenge augmenta una mica més la inestabilitat i les tempestes de tarda podrien caure a zones fora de la serralada pirinenca, amb temperatures que seran més suaus. A principis de la setmana vinent el temps es torna a estabilitzar  amb una nova i intensa glopada d'aire càlid que ens podria afectar fins dijous o divendres.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 32 i 37ºC, i mínimes entre els 16 i 21ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat moderat en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  34,6ºC
T. Mínima:   18,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  37,2ºC
T. Mínima:   20,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     37,1ºC
T. Mínima:      18,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     31,7ºC
T. Mínima:      19,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     35,6ºC
T. Mínima:      16,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    35,4ºC
T. Mínima:     19,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    37,5ºC
T. Mínima:     16,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 34,1ºC
T. Màxima: 21,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada