dimecres, 22 de juliol del 2015

Dades 22 de juliol de 2015

El matí ha començat amb força núvols, restes de les tempestes i els ruixats de la nit i matinada passats que han afectat moltes zones amb quantitats en general no massa importants,però que de forma puntual han estat fortes i amb calamarsa. De mig matí fins a mitja tarda el cel ha estat serè, i a partir de llavors han anat apareixent nuvolades al nord que han provocat noves tempestes. La propera nit podria arribar alguna de les tempestes pirinenques, i demà tindrem un altre dia de sol al matí i nuvolades a la tarda amb més tempestes al nord, la temperatura continuarà alta però amb valors més propis de l'època. Divendres i dissabte la inestabilitat podria ser més marcada, amb tempestes intenses i més extenses,i temperatures que es mantindran moderadament altes.

Les màximes d'avui han baixat tret de les zones situades més a l'est on han pujat per efecte del vent deponent, i s'han donat valors entre 30 i 36ºC, i les mínimes han anat entre els 17 i 20ºC. La humitat ha estat baixa, el vent ha bufat fluix de ponent i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,7ºC
T. Mínima:   17,6ºC
Precipitació: 0,9 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  30,5ºC
T. Mínima:   16,9ºC
Precipitació: 0,5 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     33,2ºC
T. Mínima:      16,9ºC
Precipitació:    0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     30,1ºC
T. Mínima:      16,9ºC
Precipitació:   1,5 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     36,3ºC
T. Mínima:      20,1ºC
Precipitació:   0,7 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    32,0ºC
T. Mínima:     18,4ºC
Precipitació:  1,8 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    33,1ºC
T. Mínima:     19,2ºC
Precipitació:  1,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 31,4ºC
T. Màxima: 17,6ºC
Precipitació: 2,1 mm
Fenòmens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada