divendres, 31 de juliol del 2015

Dades 31 de juliol de 2015

Avui hem tingut un dia insegur,amb molts núvols i ruixats que han anat caient al Pirineu occidental durant tot el dia, i a partir de migdia han entrat tempestes per ponent i pel sud, localment fortes però que de moment encara no han afectat la nostra zona. Aquesta nit la inestabilitat augmenta encara més i les tempestes seran més freqüents, puntualment fortes però molt irregulars, i menys presents com més cap a l'est. Demà encara tindrem temps insegur amb núvols i alguns ruixats, i temperatures que seran molt suaus, mentre que diumenge l'estabilitat s'imposarà i les temperatures pujaran clarament. De cara a la setmana vinent es preveu una entrada d'aire càlid entre dilluns i dimarts, amb calor intensa, inestabilitat amb alguns ruixats dimecres i lleugera baixada de temperatures, però dijous i divendres la calor es tornaria a intensificar de forma notable.

Les temperatures avui han estat més baixes, amb màximes entre els 23 i 28ºC i mínimes entre els 16 i 19ºC, amb vent fluix de direcció sud-est, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,4ºC
T. Mínima:   17,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,6ºC
T. Mínima:   16,2ºC
Precipitació: 1,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     24,5ºC
T. Mínima:      16,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     25,1ºC
T. Mínima:      15,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     26,5ºC
T. Mínima:      18,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    27,2ºC
T. Mínima:     18,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    27,8ºC
T. Mínima:     19,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 25,8ºC
T. Màxima: 17,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada