diumenge, 19 de juliol del 2015

Dades 19 de juliol de 2015

Avui hem tingut una jornada de temps estable,amb intervals de núvols alts i mitjos a primera hora, que s'han desfet molt ràpidament. El matí i migdia han estat pràcticament serens, i a la tarda s'han format algunes nuvolades amb tempestes locals al nord-est, i de nou bandes de núvols mitjos a la resta sense més conseqüències. La propera nit tindrem temperatura suau i intervals de núvols, mentre que demà dominarà el sol amb alguns núvols i temperatures una mica més altes que avui. Entre dimarts i dijous la calor es torna a intensificar de nou, amb valors que tornaran a superar els 35ºC a la nostra zona i cels serens, i sembla que de cara a divendres i el cap de setmana tindríem algunes tempestes i temperatures que baixarien lleugerament.

Les màximes d'avui han anat entre els 32 i 35ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 16 i 18ºC, amb vent de mestral al matí i fins a mitja tarda fluix amb algun cop moderat, i a mitja tarda ha anat entrant la marinada, fluixa. La humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,0ºC
T. Mínima:   14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  34,0ºC
T. Mínima:   16,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     33,9ºC
T. Mínima:      17,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     32,2ºC
T. Mínima:      18,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     35,0ºC
T. Mínima:      16,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    33,6ºC
T. Mínima:     16,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 32,8ºC
T. Màxima: 16,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada