dimecres, 15 de juliol del 2015

Dades 15 de juliol de 2015

La jornada d'avui s'ha caracteritzat per un temps molt semblant al d'ahir,per tant  amb sol i intervals de núvols prims que anaven creuant el cel sense més conseqüències, i tot plegat sota l'efecte d'un anticicló en superfície i una entrada d'aire molt càlid en alçada, que demà s'incrementarà encara una mica més.Demà tornarem a tenir sol, intervals de núvols prims poc importants i alguna nuvolada de tarda a zones de muntanya, amb temperatures ben altes, a l'igual que divendres, El cap de setmana hi haurà més intervals de núvols, alguna tronada a zones de muntanya a la tarda i les temperatures, tot i ser ben altes, baixaran una mica respecte les actuals. A principis de la propera setmana sembla que tindríem una nova entrada d'aire càlid força potent.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 32 i 36ºC,una mica més baixes que ahir, mentre que les mínimes han pujat una mica i s'han mogut entre els 16 i 21ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat en règim de marinades, amb una certa intensitat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,9ºC
T. Mínima:   18,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  36,1ºC
T. Mínima:   20,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     36,1ºC
T. Mínima:      17,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     32,0ºC
T. Mínima:      18,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     34,9ºC
T. Mínima:      16,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    34,7ºC
T. Mínima:     20,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    35,4ºC
T. Mínima:     17,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 33,6ºC
T. Màxima: 20,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada