diumenge, 5 de juliol del 2015

Fotografies de la setmana (29 de juny al 5 de juliol de 2015)

Dilluns 29 de juny: la setmana començava amb estabilitat absoluta, cels pràcticament serens i ambient molt càlid provocat per una entrada d'aire africana. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dimarts 30 de juny: el temps continuava molt tranquil, amb sol tot el dia i temperatures ben altes. Imatge a primera hora de la tarda des de Calaf mirant cap el nord:
Dimecres 1 de juliol: tot va continuar igual,amb domini del sol i temperatures molt altes arreu. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 2 de juliol:el pas d'una petita cua de front ens va portar molts núvols alts i mitjos durant tota la jornada però que no ens van donar precipitacions enlloc. Imatge a la tarda a Calaf:
Divendres 3 de juliol: imatge des dels dipòsits de Calaf mirant cap al nord-est. Dia de nou serè i amb bona visibilitat, fet que va provocar que les temperatures a poc a poc comencin a pujar de nou:
Dissabte 4 de juliol: camps segats als plans de Conill.Aquest any la sega s'ha avançat 1-2 setmanes respecte al que ha estat habitual als darrers anys, i a hores d'ara bona part dels camps de la comarca ja són segats:
Diumenge 5 de juliol: el matí s'ha aixecat un dia més serè i amb molt bona visibilitat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada