diumenge, 19 de juliol del 2015

Fotografies de la setmana (13 al 19 de juliol de 2015)

Dilluns 13 de juliol: la setmana començava amb temps tranquil, amb sol i alguns núvols alts no massa importants. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dimarts 14 de juliol: el temps va ser molt similar al del dia anterior, per tant estable, càlid i amb sol o bandes de núvols prims que circulaven de sud a nord:
Dimecres 15 de juliol: la situació va tornar a ser la mateixa, sol i intervals de núvols prims sense més conseqüències. Imatge a mitja tarda:
Dijous 16 de juliol: el temps va ser assolellat al matí i a la tarda es van formar tempestes al Pirineu i a l'Aragó, que van arribar a tapar el cel en forma d'enclusa a partir de mitja tarda:
Divendres 17 de juliol: el temps va ser molt semblant al dia abans, amb molt de sol al matí i nuvolades a la tarda que van tapar el cel de ponent a llevant:
Dissabte 18 de juliol: al matí no hi va haver gaire canvis,però a la tarda ens va afectar una línia de tempestes que, si bé no va deixar pluja, va portar fortes ventades que van aixecar molta pols del terra. A la imatge es veu la ventada aixecant pols:
Diumenge 19 de juliol: el dia ha començat amb cels mig ennuvolats de núvols alts i mitjos i molt bona visibilitat. Imatge als plans de Conill a primera hora del matí:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada